HILLEGERSBERG.NL

Shoppen in Hillegersberg, restaurants, cafe's, makelaars en huizen in Hillegersberg

La Salute Ristorante, Hillegersberg
La Salute restaurant
 

La Salute Ristorante
Bergse Dorpsstraat 65
3054 GB Rotterdam Hillegersberg
Tel.: 010 4221122

www.lasalute.nl


 

Al sinds 1995 is La Salute aan de Bergse Dorpsstaat in Hillegersberg een begrip wat de Italiaanse, of eigenlijk de Siciliaanse Keuken betreft. U kunt zich te goed doen aan verschillende vlees- en vis gerechten die op Siciliaanse wijze bereid worden. Ook als u vegetarier bent kunt u hier verschillende, heerlijke gerechten nuttigen.

Lisette en Libero heten u welkom in hun Siciliaanse restaurant waar ook de pizza's en pasta's van buitegewone kwaliteit zijn. In de zomer kunt u uw gerechten nuttigen op het tuinterras met zijn door druivenranken begroeide pergola.

Ook verzorgt La Salute catering, voor grote en kleine groepen, op maat. Voor informatie bel 010-4221122. Tevens La Salute personeel, drank, servies en glazen.

Tegenover La Salute vindt u La Salute Delicatezze, gespecialiseerd in producten voor de Italiaanse keuken. U vindt hier vele kaassoorten, vleeswaren, diverse soorten olijfolie, dagelijks vers bereide kant en klare gerechten, maar ook echte Tiramisu. Een uitgebreide collectie geïmporteerde wijnen maakt de keuze compleet. In La Salute Delicatezze is ook een lunchroom gevestigd waar u niet alleen diverse Italiaanse broodjes, salades en pasta's kunt eten maar ook een lekker kopje koffie kunt drinken met Italiaans gebak.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands