HILLEGERSBERG.NL

Shoppen in Hillegersberg, restaurants, cafe's, makelaars en huizen in Hillegersberg

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Rebelz aan de Rotte Mediterraans restaurant
Rebelz aan de Rotte Rotterdam
 

Rebelz aan de Rotte (Mediterraanse keuken)
Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB Rotterdam
Tel.: 010 8701387

www.rebelzaanderotte.nl


REBELZ aan de Rotte is een Mediterraans restaurant in Rotterdam Hillgersberg, gelegen aan de Rotte. Het logo en interieur van REBELZ aan de Rotte is van de kunstenaars Arno Coenen en Iris Roskam, bekend van de Markthal in Rotterdam.

De menukaart van REBELZ is samengesteld uit de keukens van landen rond de Middellandse Zee met het accent op keukens uit het Oostelijke gedeelte van het Middellandse Zee gebied, de Levant, namelijk de landen SyriŽ, JordaniŽ, Libanon en IsraŽl. Daaruit halen ze de inspiratie voor nieuwe combinaties en voor de verfijning van klassiekers. Het team van REBELZ vindt dat de inbreng van Levantijnse smaken en technieken echt iets toevoegt. En dat vind je terug in hun gerechten.

RESERVEREN BIJ REBELZ AAN DE ROTTE

Duurzaamheid is belangrijk voor REBELZ aan de Rotte. Zo wordt dat wat u niet op eet apart afgevoerd om te dienen als basis voor biogas. De ingrediŽnten die zij gebruiken zijn eerlijk, altijd vers, zo lokaal mogelijk en uitgekozen met respect voor de natuur.

De Syrische chef die de chefs van REBELZ aan de Rotte coacht is Maher Al Sabbagh. Chef en eigenaar van Marres Kitchen in Maastricht. Het restaurant waar Hans van Wolde van Beluga in Maastricht gaat eten als hij zelf lekker wil eten.

Uit de keuken van REBELZ aan de Rotte komen ook de lekkerste kleine gerechtjes die een feestelijke bijeenkomst extra feestelijk kunnen maken. Voor private dining, vergaderen, catering of het verzorgen van een lunch of diner Ďop locatieí hebben zij bijzondere oplossingen. Hun locatie maakt het mogelijk om partijen te organiseren van 10 tot meer dan 500 gasten.

Voor meer informatie kunt u bellen: 010 8701387 of mail REBELZ.

REBELZ aan de Rotte. Lekker eten voor een goede zaak.

Van detentie naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Samen met Back on Trek helpt REBELZ aan de Rotte ex-gedetineerde vrouwen aan een nieuwe plek op de arbeidsmarkt. Alle kandidaten in het restaurant worden door een persoonlijke coach van Back on Trek gecoacht. Na afloop van hun leer/werk traject helpen we ze naar een volgende werkplek waarin ze volledig zelfstandig aan de slag gaan.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands